Recensies en reacties

In het vakblad ‘In Dialoog’ van katholiek onderwijs Vlaanderen is een recensie verschenen over het boek Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd. De conclusie: “Een aanrader voor al wie buitenschoolse opvang organiseert”. Boekrecensie In Dialoog Katholiek onderwijs Vlaanderen. (september-oktober 2017)

De Scan uit het boek Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd is opgenomen in de menukaart met aanbevolen meetinstrumenten van BKK (Bureau Kwaliteit Kinderopvang). Menukaart met aanbevolen meetinstrumenten van BKK. (december 2016)

In KIDDO 4 van 2016 is een artikel verschenen over het organiseren van een betekenisvolle tijd voor kinderen, naar aanleiding van het uitkomen van het boek Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd. KIDDO Een betekenisvolle tijd in de buitenschoolse opvang. (2016)

Brancheorganisatie Kinderopvang adviseert boek ‘Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd’ aan ROC’s.  Lees de volledige tekst op de website van de Brancheorganisatie Kinderopvang. (juli 2016)

In 2016 schreef Christine ten Kate een recensie over het boek ‘Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd’ voor het vakblad Kinderopvang. Recensie in vakblad Kinderopvang. (september 2016)

Reacties op het boek op de verkoopsite lees je hier.

Reacties op de training Betekenisvol werken in de BSO vind je hier.