boeken

Betekenisvol werken in buitenschoolse tijdJessica Schouten, eigenaar en trainer van Karakteradvies, schreef twee boeken. Wil je meer weten? Klik dan op het plaatje van het desbetreffende boek.

Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd

In 2016 is het boek met de eerste ethode voor het werken in de buitenschoolse opvang verschenen. Een methode die professionals in staat stelt om samen met de kinderen een betekenisvol activiteitenaanbod vorm te geven in de BSO.

 


Kinderparticipatie, 50 spel- en werkvormen met Karakter

Op welke manier je ook met kinderen te maken hebt als professional: in de BSO, in de klas, in het buurthuis of in de zorg, het creëren van een kader waarbinnen de kinderen kunnen participeren is een uitdaging die om maatwerk vraagt.

 


 

E-learning

Vanuit de boeken is én wordt er e-learning ontwikkeld voor de liefhebber van online onderwijs, voor teams en voor studenten. Deze scholing wordt afgerond met een toets, zodat kan worden aangetoond dat de kennis aanwezig is.

 


Training op locatie

Liever een training op locatie? Jessica Schouten verzorgt trainingen voor medewerkers in de BSO en in het onderwijs, afgestemd op de wensen en behoeften van de specifieke groep deelnemers. Een overzicht van de aangeboden trainingen vind je hier.


Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar info@karakteradvies, of bel met 06-44873086.