e-learning

E-learning is de ideale manier voor wie individueel en op een zelfgekozen moment aan de slag wil met relevante pedagogische onderwerpen. Karakteradvies biedt sinds 2020 een online leeromgeving via EduPP.nl. 

EduPP staat voor Educatief platform voor Pedagogisch Professionals. De eerste e-learning staat online en heeft de titel Kinderparticipatie voor pedagogisch professionals.

Logo EduPPDe inhoud van deze cursus is ontwikkeld door Jessica Schouten, auteur van Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd, en is gebaseerd op haar tweede boek, Kinderparticipatie, 50 spel- en werkvormen met Karakter. 

Jessica heeft samen met e-learning developer Peer van den Hoven een interactieve en afwisselende cursus neergezet, die zowel theorie als praktische uitdagingen belicht.

Als kers op de taart wordt de module afgerond met 5 speelse animatiefilmpjes die een beeld geven van een selectie van spel- en werkvormen die de pedagogisch professional kan inzetten om kinderen te laten participeren in een breed scala aan onderwerpen, zoals het ontwikkelen van een betekenisvol activiteitenaanbod, regels en sfeer in de groep, en het inrichten van een ruimte.

Ga naar EduPP

Sfeer proeven

De e-learning bevat als afsluiting een serie vrolijke animatiefilmpjes van spel- en werkvormen voor kinderparticipatie. Dat ziet er zo uit:

 

Informeer naar de mogelijkheden

Overweeg je om grotere aantallen modules aan te schaffen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een demo of maak een telefonische afspraak, dan zoeken we naar een oplossing op maat.

  Contactpersoon

  Naam organisatie

  E-mail

  Telefoon

  Neem contact met mij op voor
  een demo e-learning kinderparticipatieeen telefonische afspraak

  Opmerkingen