Werken aan betekenisvolle kinderopvang


Ben je op zoek naar een praktische, enerverende en kwalitatief hoogwaardige training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan trainingen dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Laatste nieuws

29 september 2021

Gezocht: ervaren trainers in de BSO

Omdat de werkzaamheden van Jessica Schouten van inhoud veranderen is er ruimte voor zelfstandige, gemotiveerde en ervaren trainers uit verschillende delen van het land, die de inhoud van haar boeken verder uit kunnen dragen.

De trainingen rondom kinderparticipatie en Betekenisvol werken in de BSO worden door heel Nederland bij verschillende organisaties gegeven. Ben je enthousiast over de methodiek, heb je ervaring met het werken in de BSO én ben je daarnaast een aantoonbaar ervaren trainer? Dan komen wij graag met je in contact.

Meer nieuws…


Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers.  Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vind je het trainingsaanbod.

Vind hier een passende training

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur

info@karakteradvies.nl | 06-44873086
Jessica-5004