Voor kwaliteit in de kinderopvang

 


Professionalisering

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan trainingen dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Laatste nieuws

10 tips voor het borgen van
Betekenisvol werken in de BSO

Als de basistraining Betekenisvol werken in de BSO is afgerond en je met volle moed aan de slag gaat in de praktijk, kan het zijn dat -in de waan van de dag- oude gewoontes terugkeren. Ook kunnen er gaandeweg nieuwe vragen ontstaan die om een antwoord vragen. Deze tips helpen je om de werkwijze levend en actueel te houden.

Een betekenisvolle tijd toegewenst met de kinderen!

Meer nieuws…

 


Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers.  Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vind je het trainingsaanbod.

Vind hier een passende training

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur

info@karakteradvies.nl | 06-44873086
Jessica-5004