werken aan betekenisvolle kinderopvang


Professionalisering

Ben je op zoek naar een praktische, enerverende en kwalitatief hoogwaardige training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan trainingen dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Laatste nieuws

14 april 2020

E-learning Kinderparticipatie nu écht bijna beschikbaar…

Nog héél even geduld. De laatste testresultaten worden verzameld en verwerkt, en dan kunnen we de allereerste e-learningcursus van EduPP lanceren!

Naar verwachting zal de cursus vanaf begin mei beschikbaar zijn.

EduPP.nl, het e-learning platform voor pedagogisch professionals, dat wordt uitgegeven door Karakteradvies, heeft de afgelopen jaren in samenwerking van e-learning developer Peer van den Hoven gewerkt aan een interactieve en afwisselende cursus… Lees verder…

Kers op de taart: animatiefilmpjes!

De e-learning bevat als afsluiting een serie vrolijke animatiefilmpjes van spel- en werkvormen voor kinderparticipatie. Dat ziet er zo uit:

Meer nieuws…


Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers.  Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vind je het trainingsaanbod.

Vind hier een passende training

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur

info@karakteradvies.nl | 06-44873086
Jessica-5004