Werken aan betekenisvolle kinderopvang


Ben je op zoek naar een praktische, enerverende en kwalitatief hoogwaardige training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan trainingen dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.


Nieuws!

30 mei 2023

Vanaf juni 2023 geeft Spiekr, kenniscentrum voor kindontwikkeling,  uitvoering aan de praktische organisatie van de de trainingen van  Karakteradvies en de e-learning van EduPP. Lees meer… 


Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Vind hier een passende training

Vanaf juni 2023 geeft Spiekr, kenniscentrum voor kindontwikkeling, uitvoering aan de praktische organisatie van de de trainingen van Karakteradvies en de e-learning van EduPP. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Meinard Dijkstra, directeur van Spiekr, op telefoonnummer 058-2037130.

Met vriendelijke groet,

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur
Jessica-5004