Voor ieder wat wils!

Wil je een activiteitenaanbod ontwikkelen dat alle kinderen in de groep aanspreekt, jongens, meisjes, jong en oud? Wil je de kinderen een ontwikkelingsgericht, maar bovenal leuk aanbod aan activiteiten bieden, een aanbod waar de kinderen enthousiast van worden?

Doel van de workshop

Tijdens de workshop “Voor ieder wat wils!” ontdek je hoe weinig tijd het ontwikkelen van een aantrekkelijk activiteitenaanbod hoeft te kosten, welke activiteiten er nog meer zijn behalve knutselen, sport en koken én op welke manier je de ouders inzicht kan geven in het activiteitenaanbod van de BSO.

Doelgroep

De cursus is gericht op pedagogisch medewerkers BSO en managers die te maken hebben met de begeleiding van pedagogisch medewerkers in de buitenschoolse opvang.

Trainingswijze

Dit is een interactieve workshop, waarbij de theorie, tips van de trainer en ideeën vanuit de groep elkaar afwisselen en aanvullen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van afwisselende en activerende werkvormen die er op gericht zijn de ideeën vanuit de workshop op effectieve wijze te integreren in je denken en handelen.

Tijdsduur

De training duurt ongeveer drie uur.
Totale tijdsinvestering: 3 uur.

Bewijs van deelname

Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15
(prijs bij minder dan 10 deelnemers in overleg).

De totaalprijs bij een in-company traject is afhankelijk van het aantal cursisten en de reisafstand van de trainer. De prijs per cursist is 100 euro, inclusief materiaalkosten, exclusief reisvergoeding. De training is vrijgesteld van BTW. De 15e cursist doet gratis mee.

Offerte en aanmelding

Voor een vrijblijvende offerte klik je op de offerteknop.

Nadere informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Schouten: telefoon o6- 44 87 30 86, email info@karakteradvies.nl