samen sterk – tools in de samenwerking

Sterk staan naast en met je collega’s? Train je vaardigheid om feedback te geven en te ontvangen, leer gedrag te beïnvloeden en word je bewust van je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Programma

Feedback training

Dagdeel 1:
Het samenwerken met collega’s, ouders en/of andere betrokkenen vraagt om een effectieve communicatie. Het geven en ontvangen van feedback zijn daarbij belangrijke vaardigheden. Tijdens de feedbacktraining leer je de basisregels van het geven en ontvangen van feedback en oefen je in een veilige omgeving met het in de praktijk brengen ervan.

Beïnvloeden van gedrag

Dagdeel 2:
Wil je weten hoe je mensen verantwoordelijkheid kunt geven voor hun gedrag, hoe je hen kan motiveren om in actie te komen, of juist hoe je dominant gedrag kan omvormen naar volgend gedrag? De Roos van Leary, ontwikkeld door Timothy Leary, is een communicatiemodel dat is voortgekomen uit psychologisch onderzoek naar de werking van gedrag. Vanuit deze theorie krijg je tijdens de training inzicht in hoe gedrag te beïnvloeden is.

Kernkwaliteiten en kernkwadranten

Dagdeel 3:
Wil je jezelf en anderen beter leren kennen, begrijpen waarom je bepaalde eigenschappen bij mensen bewondert en waarom je je aan andere eigenschappen mateloos ergert? Tijdens de training “Kernkwaliteiten en kernkwadranten” leer je vanuit de theorie van Daniel Ofman en met behulp van verschillende werkvormen je eigen kernkwaliteiten kennen, en ook de daaraan verbonden valkuilen, uitdagingen en de zeer herkenbare allergieën. Doordat de eigenschappen vanuit verschillende hoeken worden belicht, kunnen begrip en waardering ontstaan voor de eigen (on)mogelijkheden én die van de ander.

Praktisch

In company training
Tijdsduur: drie dagdelen van ieder drie uur.
Kosten per deelnemer inclusief reiskosten, alle materiaalkosten en certificaten: 370 euro. De training is vrijgesteld van BTW.
Minimum aantal deelnemers: 7, maximum aantal deelnemers: 12.

Offerte en aanmelding

Voor een vrijblijvende offerte klik je op de offerteknop.

Nadere informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Schouten: telefoon 06- 44 87 30 86, email info@karakteradvies.nl.