Kinderspel!

Ben je op zoek naar een workshop voor ervaren pedagogisch medewerkers waarbij er inspirerende inzichten worden aangereikt over de manier waarop je kunt aansluiten bij de interesses en de spelbehoefte van het kind? Wil je weten welke invloed je manier van begeleiden en complimenteren op het zelfvertrouwen en de leergierigheid van het kind hebben? Tijdens de workshop “Kinderspel” komen deze onderwerpen op interactieve wijze aan bod.

Doel van de workshop

In de workshop “Kinderspel” krijg je praktische handvatten en bruikbare inzichten mee die je direct kunt gebruiken in de begeleiding van het spel van de kinderen.

Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Aansluiten bij de interesses en spelbehoeften van een kind: kindvolgend werken en een faciliterende houding aannemen. Wat zie je in het gedrag en de ontwikkeling, welke behoefte heeft het kind en hoe sluit je hierbij aan?
  2. Het belang van het zelf mogen ontdekken met vallen en opstaan.
  3. Complimenten geven op een manier waarmee je een lerende houding stimuleert (fixed en growth mindset).

Doelgroep

De cursus is gericht op pedagogisch medewerkers KDV en managers die te maken hebben met de begeleiding van pedagogisch medewerkers.

Trainingswijze

Dit is een interactieve workshop, waarbij de theorie, tips van de trainer en ideeën vanuit de groep elkaar afwisselen en aanvullen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van afwisselende en activerende werkvormen die er op gericht zijn de ideeën vanuit de workshop op effectieve wijze te integreren in je denken en handelen.

Trainingsduur

De workshop “Kinderspel” bestaat uit 1 dagdeel van ongeveer 3 uur.

Bewijs van deelname

Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15 (prijs bij minder dan 10 deelnemers in overleg).

De totaalprijs bij een in-company traject is afhankelijk van het aantal cursisten en de reisafstand van de trainer. De prijs per cursist is 88 euro, inclusief materiaalkosten, exclusief reisvergoeding. De training is vrijgesteld van BTW. De 14e en 15e cursist doen gratis mee.

Offerte en aanmelding

Voor een vrijblijvende offerte klik je op de offerteknop.

Nadere informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Schouten: telefoon o6- 44 87 30 86, email info@karakteradvies.nl.