Feedbacktraining

Het werken met ouders en collega’s in de kinderopvang vraagt om een goede samenwerking. Het effectief kunnen geven en ontvangen van feedback is hierbij belangrijk. Tijdens de feedbacktraining leer je de basisregels van het geven en ontvangen van feedback en oefen je in de groep met het in de praktijk brengen ervan.

Doel van de training

De feedbacktraining geeft je praktische handvatten voor het geven en ontvangen van feedback, die je houvast geven in je rol als professional in de kinderopvang.

Doelgroep

De cursus is gericht op managers en pedagogisch medewerkers in de kinderopvang.

Trainingswijze

Dit is een interactieve training, waarbij de theorie en het trainen van vaardigheden elkaar afwisselen en aanvullen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende activerende werkvormen die er op gericht zijn de ideeën vanuit de workshop op effectieve wijze te integreren in je denken en handelen.

Tijdsinvestering

De Feedbacktraining duurt ongeveer 3 uur.

Bewijs van deelname

Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

Aantal deelnemers: minimaal 9, maximaal 12
(prijs bij minder dan 7 deelnemers in overleg).

De totaalprijs bij een in-company traject is afhankelijk van het aantal cursisten en de reisafstand van de trainer. De prijs per cursist is 125 euro, inclusief materiaalkosten, exclusief reisvergoeding. De training is vrijgesteld van BTW. De 12e cursist doet gratis mee.

Offerte en aanmelding

Voor een vrijblijvende offerte klik je op de offerteknop.

Nadere informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Schouten: telefoon 06- 44 87 30 86, email info@karakteradvies.nl.