Ervaren trainers gezocht

Karakteradvies

Karakteradvies is een gerenommeerd trainingsbureau in de sector kinderopvang. In de loop der jaren is er een gespecialiseerd aanbod ontwikkeld dat met name gericht is op pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches en managers in de buitenschoolse opvang.

Specialist in de BSO

In 2016 verscheen het eerste boek van eigenaar Jessica Schouten onder de naam Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd. De hieraan verbonden training, Betekenisvol werken in de BSO, is een praktische training die erop gericht is om een team van medewerkers te trainen is het organiseren van kinderparticipatie en een betekenisvol actitiviteitenaanbod met kinderen in de BSO.

Gezocht: ervaren trainers in de BSO 

Omdat de werkzaamheden van Jessica Schouten van inhoud veranderen is er ruimte voor zelfstandige, gemotiveerde en ervaren trainers uit verschillende delen van het land, die de inhoud van haar boeken verder uit kunnen dragen. 

De trainingen rondom kinderparticipatie en Betekenisvol werken in de BSO worden door heel Nederland bij verschillende organisaties gegeven. Ben je enthousiast over de methodiek, heb je ervaring met het werken in de BSO, Ben je een opleiding op minimaal HBO-niveau, én ben je daarnaast een aantoonbaar ervaren trainer? Dan komen wij graag met je in contact. Inschrijving bij het CRKBO is een pré.

De vergoeding per training die je geeft is, afhankelijk van de groepsgrootte, 600 tot 800 euro per dagdeel van 2,5 uur, inclusief voorbereiding (en eventuele BTW), exclusief reiskostenvergoeding. 

Meer informatie? 

Neem telefonisch contact op via 06-44873086. Dit kan op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur. 

Reactie

Pas jij in het beschreven profiel en heb je interesse om freelance trainingen te geven voor Karakteradvies? Stuur dan je motivatie en CV naar info@karakteradvies.nl.