Welkom

Laatste nieuws

3 oktober 2017

Resultaten eerste onderzoek definitief

In het najaar van 2016 is er een kleinschalig onderzoek gestart naar de effecten van de methode Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd bij Kidscasa kinderopvang in Peize (Drenthe). Hoewel het om een kleinschalig onderzoek gaat, zijn de resultaten dusdanig positief dat hiervan gezegd kan worden dat deze een significante verbetering teweeg hebben gebracht. Lees meer over het onderzoek…

Recensie Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd

In het vakblad ‘In Dialoog’ van katholiek onderwijs Vlaanderen is een recensie verschenen over het boek Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd. De conclusie: “Een aanrader voor al wie buitenschoolse opvang organiseert”. Boekrecensie In Dialoog Katholiek onderwijs Vlaanderen september-oktober 2017.

Meer nieuws

Trainingen in de kinderopvang

Bent u op zoek naar een training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan workshops en cursussen, dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers.  Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vindt u het trainingsaanbod.

Vind hier uw training

Zijn er vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur
Jessica-5004