Voor kwaliteit in de kinderopvang

 


Professionalisering

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan trainingen dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Laatste nieuws

8 februari 2018

Artikel in vakblad Management kinderopvang

Deze week verscheen er een artikel van Jessica Schouten en Clarine de Leve in het vakblad Management kinderopvang met de titel ‘Inspiratie uit Zweden’; Aansluiten bij de wensen van kinderen. Lees hier het artikel.

15 januari 2018

Titel bekend!

Er zijn vele reacties geweest op de oproep om een passende titel te bedenken voor het nieuwe boek met vijftig spel- en werkvormen voor kinderparticipatie. Er kwamen prachtige ideeën voorbij, maar de winnaar is bekend. Of beter gezegd: het zijn er twee! Willem Koning van ‘Mijn veilige school’ bedacht Kinderparticipatie, 50 spel- en werkvormen. Mijn dochter Sanne (13) voegde daaraan toe ‘met Karakter‘, verwijzend naar mijn bedrijfsnaam. Ik ben zeer content. Hartelijk dank Willem en Sanne!

In het voorjaar van 2018 verschijnt het tweede boek van Jessica Schouten, een vervolg op het succesvolle boek ‘Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd’, met maar liefst 50 spel- en werkvormen voor kinderparticipatie.

Meer nieuws…

 


Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers.  Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vindt u het trainingsaanbod.

Vind hier uw training

Zijn er vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur
Jessica-5004