Welkom

Laatste nieuws

BKK presenteert menukaart meetinstrumenten

BKK heeft voor alle kinderopvangorganisaties in Nederland die aan de slag willen met zelfevaluatie een handzaam digitaal overzicht opgesteld van aanbevolen instrumenten. De scan uit Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd is één van de 15 instrumenten die in de menukaart staan beschreven. Hier vind je de menukaart online.

Meer nieuws vind je hier.

 

 

 

 

 

Trainingen in de kinderopvang

Bent u op zoek naar een training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan workshops en cursussen, dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers. Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vindt u het trainingsaanbod.

 

Vind hier uw training:

Zijn er vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur
Jessica-5004