Voor kwaliteit in de kinderopvang

 


Professionalisering

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige training waarbij het werken in de kinderopvang centraal staat? Een training die aansluit bij de praktijk en meteen resultaat oplevert? Karakteradvies biedt een gespecialiseerd aanbod aan trainingen dat bijdraagt aan een professionele manier van werken in BSO en KDV.

Laatste nieuws

19 april 2018

Feestelijke voorverkoop boek Kinderparticipatie

Vanaf vandaag is het tweede boek van Jessica Schouten in de voorverkoop en met een feestelijke korting van €5,00 euro te bestellen. Het boek draagt de titel ‘Kinderparticipatie, 50 spel- en werkvormen met Karakter’.

Het boek is een vervolg op het succesvolle boek ‘Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd’, met maar liefst 50 spel- en werkvormen voor kinderparticipatie. Het boek wordt rond 15 mei verwacht. Bestel het boek nú van €29,95 voor €24,95 (exclusief verzendkosten) en ontvang het zodra het beschikbaar is in je brievenbus!

Bestel nu!

 

8 februari 2018

Artikel in vakblad Management kinderopvang

Deze week verscheen er een artikel van Jessica Schouten en Clarine de Leve in het vakblad Management kinderopvang met de titel ‘Inspiratie uit Zweden’; Aansluiten bij de wensen van kinderen. Lees hier het artikel.

Meer nieuws…

 


Methode Betekenisvol werken in de BSO

Jessica Schouten is ontwikkelaar van een eerste professionele methode voor het werken in de BSO. Het boek dat ze erover schreef wordt aangeraden door de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kwaliteit

Elke training is praktijkgericht en zit vol tips en handvatten, afgestemd op de deelnemers.  Omdat betrouwbaarheid, een heldere communicatie en een doordachte trainingswijze van groot belang zijn, is Karakteradvies gecertificeerd door het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs). Trainingen kunnen daardoor vrij van BTW worden aangeboden. Hieronder vindt u het trainingsaanbod.

Vind hier een passende training

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Jessica Schouten
Eigenaar | Trainer | Auteur

info@karakteradvies.nl | 06-44873086
Jessica-5004